Во напад на режимските сили во подрачјето на Идлиб загинаа двајца турски војници

Во напад на режимските сили во подрачјето на Идлиб станаа шехиди (загинаа) двајца турски војници

1371580
Во напад на режимските сили во подрачјето на Идлиб загинаа двајца турски војници

Во напад на режимските сили во подрачјето на, во северозападниот дел на Идлиб, кадешто се спроведува операција Пролетен штит, станаа шехиди (загинаа) двајца турски војнициСлични вести