Ердоган: Вистинската цел на сценариото не е Сирија, туку Турција

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече дека вистинската цел на сценариото не е Сирија, туку Турција

1369007
Ердоган: Вистинската цел на сценариото не е Сирија, туку Турција

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган на средбата со пратениците на својата АК Партија од Истанбул истакна дека вистинската цел на сценариото не е Сирија, туку Турција.Слични вести