Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со Путин

Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со Путин

1368444
Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со Путин

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со рускиот колега Владимир Путин.Слични вести