Кукавички напад врз турските војници во Идлиб... Во кукавичкиот напад на режимот загинаа 29 турски војници

Во извршен кукавички напад од страна на режимските сили во подрачјето на Идлиб, во северозападниот дел на Сирија станаа шехиди (загинаа) 29 турски војници

1367862
Кукавички напад врз турските војници во Идлиб... Во кукавичкиот напад на режимот загинаа 29 турски војници

Во извршен кукавички напад од страна на режимските сили во подрачјето на Идлиб, во северозападниот дел на Сирија станаа шехиди (загинаа) 29 турски војници.Слични вести