Претседателот Ердоган: На 5 март во Истанбул ќе се состанеме со Путин

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека на 5 март во Истанбул ќе се состане со рускиот претседател Владимир Путин со кого ќе разговараат за случувањата во подрачјето на Идлиб, во северозападниот дел на Сирија

1366826
Претседателот Ердоган: На 5 март во Истанбул ќе се состанеме со Путин

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека на 5 март во Истанбул ќе се состане со рускиот претседател Владимир Путин со кого ќе разговараат за случувањата во подрачјето на Идлиб, во северозападниот дел на Сирија.Слични вести