Ердоган: „Исходот на средбата со Путин ќе го определи нашиот став во врска со Идлиб“

Ердоган: „Исходот на средбата со Путин ќе го определи нашиот став во врска со Идлиб“

1364001
Ердоган: „Исходот на средбата со Путин ќе го определи нашиот став во врска со Идлиб“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Исходот на средбата со Путин ќе го определи нашиот став во врска со Идлиб“Слични вести