Началникот на ГШ Ѓулер оствари средба со катарскиот колега Ел-Ганим

Генералот на армија Ѓулер, катарскиот колега во седиштето на ГШ го пречека со високи воени почести

1361655
Началникот на ГШ Ѓулер оствари средба со катарскиот колега Ел-Ганим

Началникот на Генералштабот генерал на армија Јашар Ѓулер оствари средба со катарскиот колега Генерал-полковникот Ганим Бин Шахин Ел-Ганим кој престојува во посета на Анкара.

Генералот на армија Ѓулер, катарскиот колега во седиштето на ГШ го пречека со високи воени почести.

Нешто потоа, Ѓулер и Ганим преминаа во зградата на седиштето на ГШ каде што ја остварија средбата.Слични вести