Министерството за национална одбрана: Во подрачјето на Идлиб се неутрализирани 63 елементи на режимски сили

Министерството за национална одбрана ослонувајќи се на последни добиени информации од различни извори во подрачјето на Идлиб, сооошти дека се неутрализирани 63 елементи на режимските сили

Министерството за национална одбрана: Во подрачјето на Идлиб се неутрализирани 63 елементи на режимски сили

Во подрачјето на Идлиб, во северозападниот дел на Сирија, се неутрализирани 63 елементи на режимските сили.

Министерството за национална одбрана ослонувајќи се на последни добиени информации од различни извори во подрачјето на Идлиб, сооошти дека се неутрализирани 63 елементи на режимските сили.Слични вести