Претседателот Ердоган рече: „Скапо ќе го платат цехот за нападот на нашите војници“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: „Скапо ќе го платат цехот за нападот на нашите војници“.

1357361
Претседателот Ердоган рече: „Скапо ќе го платат цехот за нападот на нашите војници“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: „Скапо ќе го платат цехот за нападот на нашите војници“.Слични вести