Во реализиран напад од страна на режимските сили во Идлиб во Сирија загинаа 5 турски војници

Во реализиран напад од страна на режимските сили во Идлиб во Сирија загинаа 5 турски војници

1356621
Во реализиран напад од страна на режимските сили во Идлиб во Сирија загинаа 5 турски војници

Во реализиран напад од страна на режимските сили во Идлиб во Сирија загинаа 5 турски војнициСлични вести