Претседателот Ердоган со карта го критикуваше наводниот мировен план на САД

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган со карта го критикуваше наводниот мировен план на Соединетите Американски Држави (САД)

1353687
Претседателот Ердоган со карта го критикуваше наводниот мировен план на САД

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган со карта го критикуваше наводниот мировен план на Соединетите Американски Држави (САД). Слични вести