Претседателот Ердоган: На местото кадешто ќе биде пролеана крвта на турскиот војник ништо нема веќе да остане исто

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека на местото кадешто ќе протече крвта на турскиот војник, ништо нема да остане исто.

1353661
Претседателот Ердоган: На местото кадешто ќе биде пролеана крвта на турскиот војник ништо нема веќе да остане исто

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган истакна дека на местото кадешто ќе протече крвта на турскиот војник, ништо нема да остане исто.Слични вести