Претседателот Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во дворецот Вахдеттин во Истанбул го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

1351433
Претседателот Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије. 

Приемот се одржа во дворецот Вахдеттин во Истанбул и траеше 1 часа и 15 минути. Слични вести