Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот белгиски колега Филип Гофин

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и белгискиот министер за надворешни работи Филип Гофин разговараа телефонски, додека не беа споделени информации во врска со содржината на разговорот

1342373
Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот белгиски колега Филип Гофин

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со белгискиот министер за надворешни работи Филип Гофин.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и белгискиот министер за надворешни работи Филип Гофин разговараа телефонски.

Не беа споделени информации во врска со содржината на телефонскиот разговор помеѓу двајцата шефови на дипломатии.Слични вести