Церемонија на претставување на првиот домашен автомобил на Турција... Наскоро првите снимки од автомобилот...

Церемонија на претставување на првиот домашен автомобил на Турција... Наскоро првите снимки од автомобилот...

1330693
Церемонија на претставување на првиот домашен автомобил на Турција... Наскоро првите снимки од автомобилот...

Во Гебзе се одржува церемонија по повод свеченото претставување на прототипот на првиот домашен автомобил на Турција.

Наскоро првите снимки од автомобилот...

 Слични вести