Ердоган во ненадејна посета на Тунис

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган отпатува во ненадејна посета на Тунис

1329389
Ердоган во ненадејна посета на Тунис

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган отпатува во ненадејна посета на Тунис.Слични вести