Сигнал од претседателот Ердоган за одмазда кон САД во врска со усвоената одлука во Сенатот за санкции врз Турција

Претседателот Ердоган го даде сигналот за одмазда кон САД во врска со усвоената одлука во Сенатот за санкции врз Турција и го рече следното: „И ние ќе имаме (воведеме) санкции против нив“

1326952
Сигнал од претседателот Ердоган за одмазда кон САД во врска со усвоената одлука во Сенатот за санкции врз Турција

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го даде сигналот за одмазда кон САД во врска со усвоената одлука во Сенатот за санкции врз Турција и го рече следното: „И ние ќе имаме (воведеме) санкции против нив.“Слични вести