Ердоган го прими Фаиз ес-Сераџ

Средбата која се одржа во работната Канцеларија на претседателството во Истанбул беше затворена за печатот

1323723
Ердоган го прими Фаиз ес-Сераџ

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими претседателот на Националната влада на единство на Либија Фаиз ес-Сераџ.

Вчерашната средба која се одржа во работната Канцеларија на претседателството во Истанбул беше затворена за печатот.Слични вести