Претседателот Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Ердоган во сарајот Долмабахче во Истанбул го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

1323637
Претседателот Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими шефот на политичкото биро на Хамас Исмаил Ханије. 

Ердоган со Ханије се состана во својата канцеларија во сарајот Долмабахче во Истанбул. 

Средбата беше затворена за медиумите и беше соопштена преку социјалните медиуми.Слични вести