Претседателот Ердоган во Истанбул го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Курејши

Претседателот Ердоган го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши во претседателската канцеларија во сарајот Долмабахче во Истанбул

1320540
Претседателот Ердоган во Истанбул го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Курејши

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган вчера во Истанбул го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши кој допатува во Истанбул по повод 8. Министерска конференција „Срцето на Азија - Истанбулскиот процес“ .

Приемот се одржа во претседателската канцеларија во сарајот Долмабахче во Истанбул и беше затворен за медиумите.Слични вести