МНР на Турција: Либија нема да потклекне пред заканите на Грција

Министерството за надворешни работи истакна дека Либија нема да потклекне пред заканите на Грција во врска со потпишаниот договор со Турција за определување на поморската граница во Средоземното Море

МНР на Турција: Либија нема да потклекне пред заканите на Грција

Министерството за надворешни работи истакна дека Либија нема да потклекне пред заканите на Грција во врска со потпишаниот договор со Турција за определување на поморската граница во Средоземното Море.Слични вести