Од претседателот Ердоган до Европа: Вие не ја уништувате ДЕАШ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган ја испрати следната порака до Европа: Вие не ја уништувате ДЕАШ

1318352
Од претседателот Ердоган до Европа: Вие не ја уништувате ДЕАШ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган ја испрати следната порака до Европа: Вие не ја уништувате ДЕАШ

 

 Слични вести