Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со саудискиот крал Абдулазиз

Ердоган на кралот Селман му изрази сочувство по повод смртта на постариот брат на кралот Мутеб Бин Абдулазиз

1317145
Претседателот Ердоган оствари телефонски разговор со саудискиот крал Абдулазиз

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган оствари телефонски разговор со саудискиот крал Селман Бин Абдулазиз.

Според соопштението кое беше објавено од страна на Управата за комуникации, претседателот Ердоган на телефонскиот разговор на саудискиот крал Селман му изрази сочувство по повод смртта на постариот брат на кралот Мутеб Бин Абдулазиз.Слични вести