Претседателот Ердоган го прими казахстанскиот премиер Аскар Мамин

Приемот во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, беше затворен за медиумите и траеше приближно половина час

1304410
Претседателот Ердоган го прими казахстанскиот премиер Аскар Мамин

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган денеска во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара, го прими казахстанскиот премиер Аскар Мамин.

Приемот беше затворен за медиумите и траеше приближно половина час.Слични вести