Операција на ТВС во Тунџели

Екипите на жандармеријата извршиле операција на руралното подрачје на Тунџели

1295940
Операција на ТВС во Тунџели

Во рамките на внатрешно безбедносната операција во руралното подрачје на Тунџели беше неутрализиран еден терорист.

Во соопштението кое беше објавено од страна на Министерството за внатрешни работи беше истакнато дека екипите на жандармеријата извршиле операција на руралното подрачје на Тунџели.

Во операцијата беше неутрализиран еден терорист.

Продолжуваат операциите на безбедносните сили во областа.



Слични вести