Започна прес конференцијата на Ердоган и Путин во Сочи

Започна прес конференцијата на Ердоган и Путин во Сочи

1292744
Започна прес конференцијата на Ердоган и Путин во Сочи

Започна прес конференцијата на претседателот Реџеп Тајип Ердоган и рускиот лидер Владимир Путин во Сочи.Слични вести