Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на ОН Гутерес

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и генералниот секретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутерес разговараа телефонски

1290162
Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на ОН Гутерес

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот скекретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутерес.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и генералниот секретар на Обединетите нации (ОН) Антонио Гутерес разговараа телефонски.

Не беа споделени информации во врска со содржината на телефонскиот разговор.Слични вести