Во руралното подрачје на градот Ширнак неутрализиран еден терорист

Во реализирана антитерористичка операција од страна на градската команда на жандармеријата во руралното подрачје на градот Ширнак е неутрализиран еден терорист

1289617
Во руралното подрачје на градот Ширнак неутрализиран еден терорист

Во антитерористичките операции коишто се реализираат во подрачјето на градот Ширнак, во југоисточниот дел на земјата, е неутрализиран еден терорист.

Според објавеното соопштение од Министерството за внатрешни работи, во реализираната антитерористичка операција од страна на градската команда на жандармеријата во руралното подрачје на градот Ширнак е неутрализиран еден терорист.

Продолжуваат операциите за воспоставување на безбедноста внатре во границите на земјата, во подрачјето.Слични вести