Претседателот Ердоган го соопшти условот за прекинување на операцијата Извор на мирот

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го соопшти условот за прекинување на операцијата Извор на мирот

1289074
Претседателот Ердоган го соопшти условот за прекинување на операцијата Извор на мирот

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го соопшти условот за прекинување на операцијата Извор на мирот.

 Слични вести