Ердоган: Оние кои не не бараат за куршумите на терористите врз нашите територии, не бараат за да престане операцијата Извор на мирот

Претседателот Ердоган рече: Оние кои не не бараат за куршумите кои што ги стрелаат терористите врз нашите територии, не бараат за да престане операцијата Извор на мирот

1289081
Ердоган: Оние кои не не бараат за куршумите на терористите врз нашите територии, не бараат за да престане операцијата Извор на мирот

Претседателот на државата и воедно претседател на владејачката Партија за правда и развој АКП (АК Партијата) Реџеп Тајјип Ердоган во своето обраќање на состанокот на Пратеничката група на својата партија во Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) направи проценки на актуелниот дневен ред.

Претседателот Ердоган рече: „Оние кои не не бараат за куршумите кои што ги стрелаат терористите врз нашите територии, не бараат за да престане операцијата Извор на мирот.“Слични вести