МНР на Турција: Ќе ја преразгледаме нашата соработка со Европската унија (ЕУ) во некои сфери

Министерството за надворешни работи на Турција соопшти дека ќе биде преразгледана соработката со Европската унија (ЕУ) во некои сфери

1287943
МНР на Турција: Ќе ја преразгледаме нашата соработка со Европската унија (ЕУ) во некои сфери

Министерството за надворешни работи на Турција соопшти дека ќе биде преразгледана соработката со Европската унија (ЕУ) во некои сфери.Слични вести