Ердоган: „Приберете се ЕУ, ова не е окупација“

Ердоган: „Приберете се ЕУ, ова не е окупација“

1285637
Ердоган: „Приберете се ЕУ, ова не е окупација“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган на ЕУ која операцијата ја оцени како окупаторска и се обрати со следните зборови: „Приберете се“Слични вести