Ердоган: „Ние во Сирија војуваме против терористичките организации, а не против курдските браќа“

Ердоган: „Ние во Сирија војуваме против терористичките организации, а не против курдските браќа

1285626
Ердоган: „Ние во Сирија војуваме против терористичките организации, а не против курдските браќа“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Ние во Сирија војуваме против терористичките организации, а не против курдските браќа“Слични вести