Американскиот претседател Доналд Трамп: Турција е значајна членка на НАТО

Американскиот претседател Доналд Трамп истакна дека Турција е значајна членка на НАТО

1284074
Американскиот претседател Доналд Трамп: Турција е значајна членка на НАТО

Американскиот претседател Доналд Трамп најави дека претседателот Реџеп Тајјип Ердоган ќе ги посети Соединетите Американски Држави (САД) на 13 ноември.

Трамп истакна дека Турција е значајна членка на НАТО.Слични вести