Мевлут Чавушоглу се состана со претседателот на Светскиот економски форум Борге Бренде

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу информира дека на остварената средба со претседателот на Светскиот економски форум (WEF) Борге Бренде размениле мислења во однос на прашања коишто се наоѓаат на меѓународниот дневен ред

1269365
Мевлут Чавушоглу се состана со претседателот на Светскиот економски форум Борге Бренде

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу вчера во Истанбул се состана со претседателот на Светскиот економски форум (WEF) Борге Бренде. 

Чавушоглу во објавата што ја сподели на својата сметка на социјалната мрежа Твитер информира дека се состанал со претседателот на Светскиот економски форум (WEF) Борге Бренде и дека на средбата биле разменети мислења во однос на прашања коишто се наоѓаат на меѓународниот дневен ред. Слични вести