Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг

Дипломатски извори, министерот за надворшени работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг

1267484
Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг

Министерот за надворшени работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг.

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворшени работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со генералниот секретар на НАТО Јенс Столтенберг.

Нема информации во врска со содржината на разговорот.Слични вести