Ердоган: „На сите ученици во новата учебна година им посакувам многу успех“

Читај, мисли, имплементирај, резултирај

1265760
Ердоган: „На сите ученици во новата учебна година им посакувам многу успех“

Претседателот Реџеп Таип Ердоган по повод новата учебна 2019-2020 година на сите учители, наставници и ученици им посака многу успех.

Во објавата преку профилот на твитер, претседателот Ердоган со зборовите „Читај, мисли, имплементирај, резултирај“ по повод новата учебна 2019-2020 година на сите учители, наставници и ученици им посака многу успех.Слични вести