Ердоган ги прими амбасадорите на САД и Колумбија во Анкара

ретседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими амбасадорот на САД во Анкара Дејвид Мајкл Сатерфилд

1260153
Ердоган ги прими амбасадорите на САД и Колумбија во Анкара

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган го прими амбасадорот на САД во Анкара Дејвид Мајкл Сатерфилд.

Амбасадорот Сатерфилд на приемот на претседателот Ердоган му го врачи писмото со доверба.

По претставувањето на некои вработени во амбасадата на САД од страна на амбасадорот Сатерфилд, делегацијата заедно со претседателот се сликаа спомен фотографија.

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган денес го прими и амбасадорот на Колумбија во Анкара Хулио Анибал Риано Веландиа.

Амбасадорот Веландиа на приемот на претседателот Ердоган му го врачи писмото со доверба.

Нешто потоа амбасадорот Веландиа и делегацијата во негова придружба заедно со претседателот Ердоган се сликаа спомен фотографија.Слични вести