Телефонски разговор помеѓу Ердоган и Видодо по повод Курбан Бајрам

Според објавеното соопштение од Одделот за комуникации во кабинетот на претседателот, претседателот Ердоган по повод Курбан Бајрам разговараше телефонски со индонезискиот претседател Јоко Видодо

1252546
Телефонски разговор помеѓу Ердоган и Видодо по повод Курбан Бајрам

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари телефонски разговор со индонезискиот претседател Јоко Видодо.

Според објавеното соопштение од Одделот за комуникации во кабинетот на претседателот, претседателот Ердоган по повод Курбан Бајрам разговараше телефонски со индонезискиот претседател Јоко Видодо.

Во телефонскиот разговор Ердоган и Видодо си го честитаа Курбан Бајрам.Слични вести