Вооружен напад во ирачкиот град Ербил: Загина еден вработен во Генералниот конзулат на Турција

Во вооружен напад извршен во ресторан во градот Ербил во Ирак загина еден вработен во Генералниот конзулат на Турција во овој град

1237301
Вооружен напад во ирачкиот град Ербил: Загина еден вработен во Генералниот конзулат на Турција

Во вооружен напад извршен во ресторан во градот Ербил во Ирак загина еден вработен во Генералниот конзулат на Турција во овој град.Слични вести