Акар оствари средба со началникот на ГШ на Пакистан Хајат

а средбата присуствуваше и началникот на ГШ генерал на армија Јашар Ѓулер

1236812
Акар оствари средба со началникот на ГШ на Пакистан Хајат

Министерот за одбрана Хулуси Акар оствари средба со началникот на Генералштабот на Пакистан Хајат кој престојува во посета на Анкара.

Акар средбата со високиот пакистански гостин ја оствари во зградата на Министерството за одбрана.

На средбата присуствуваше и началникот на ГШ генерал на армија Јашар Ѓулер.Слични вести