Министерството за национална одбрана на Турција: Започна предавањето на С-400

Министерството за национална одбрана соопшти дека започна процесот на предавање на С-400 на Турција

1234566
Министерството за национална одбрана на Турција: Започна предавањето на С-400

 

 

 Слични вести