МНР на Турција: Ги повикуваме САД да избегнуваат од чекори кои ќе им наштетат на односите

Министерството за надворешни работи на Турција објави соопштение во врска со изјавата на американскиот Државен секретаријат по прашањето на С-400 во кое се вели следното: „Ги повикуваме САД да избегнуваат од чекори кои ќе им наштетат на односите“

1233376
МНР на Турција: Ги повикуваме САД да избегнуваат од чекори кои ќе им наштетат на односите


Слични вести