Телефонски разговор меѓу Хулуси Акар и Патрик Шанахан

Според објавеното соопштение од Министерството за национална одбрана, во телефонскиот разговор станало збор за прашања посветени на безбедноста и соработката

1210046
Телефонски разговор меѓу Хулуси Акар и Патрик Шанахан

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар оствари телефонски разговор со вршителот на должноста секретар за одбрана на Соединетите Американски Држави (САД) Патрик Шанахан.

Според објавеното соопштение од Министерството за национална одбрана, во телефонскиот разговор станало збор за прашања посветени на безбедноста и соработката.Слични вести