Претседателот Ердоган го прими генералниот директор на ИЛО Гај Рајдер

Приемот во Конгрезиум во Трговската комора на Анкара (АТО) беше затворен за медиумите и траеше приближно половина час

1207098
Претседателот Ердоган го прими генералниот директор на ИЛО Гај Рајдер

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими генералниот директор на Меѓународната организација за труд (ИЛО) Гај Рајдер кој престојува во посета на Турција по повод 12. состанок на Работното собрание.

Приемот во Конгрезиум во Трговската комора на Анкара (АТО) беше затворен за медиумите и траеше приближно половина час. 

На приемот присуствуваа и шефот на Одделот за комуникацииво кабинетот на претседателството Фахреттин Алтун, портпаролот во кабинетот на претседателството Ибрахим Калин и министерката за семејство, труд и социјални услуги Зехра Зумрут Селчук.Слични вести