Авио шоу на акробатскиот тим СОЛОТУРК

Акробатските изведби на СОЛОТУРК наидоа на големи аплаузи кај публиката

1195550
Авио шоу на акробатскиот тим СОЛОТУРК

Акробатската екипа на Турските воздушни сили „Турските ѕвезди“ и СОЛОТУРК реализираа авио шоу во Коња.

Авио шоуто на Турските ѕвезди и СОЛОТУРК во 3-та главна џет команда во Коња беше проследено од страна на илјадници гледачи.

На авио шоуто најпрвин полета авионот СОЛОТУРК кој со храбрите и естетски акробатски егзибиции успехот многупати го има докажано на меѓународните натпревари. Акробатските изведби на СОЛОТУРК наидоа на големи аплаузи кај публиката.

Нешто потоа шоуто на единствениот акробатски тим во светот Турските ѕвезди со 8 суперсонични авиони ги воодушеви гледачите кои останаа без здив.Слични вести