Ердоган: „Нашата Партија за правда и развој повторно прва партија“

Ердоган: „Нашата партија за правда и развој повторно прва партија“

1174253
Ердоган: „Нашата Партија за правда и развој повторно прва партија“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган: „Нашата Партија за правда и развој повторно прва партија“Слични вести