Претседателот Ердоган за утре закажа средба во живо на социјалните мрежи

Претседателот Ердоган на Твитер напиша: "Утре ќе имаме изненадувачка програма која ќе може да се следи само преку нашите сметки на социјалните мрежи. На 28 март, во четврток, во 12:00 часот да се сретнеме на Твитер, Фејсбук и Инстаграм."

1171941
Претседателот Ердоган за утре закажа средба во живо на социјалните мрежи

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган сподели изненадна објава на социјалните мрежи во која напиша: "Утре во 12:00 часот на средба на социјалните мрежи."

Ердоган информира дека утре ќе оствари изненадувачка програма која ќе може да се следи само преку неговите сметки (страници/профили) на социјалните мрежи.

Во соопштението што го објави на својата сметка на социјалната мрежа Твитер, претседателот Ердоган напиша: "Утре ќе имаме изненадувачка програма која ќе може да се следи само преку нашите сметки на социјалните мрежи. На 28 март, во четврток, во 12:00 часот, да се сретнеме на Твитер, Фејсбук и Инстаграм."

Во меѓувреме, и на официјалната сметка на претседателството на Твитер е соопштено дека претседателот Ердоган утре во 12:00 часот ќе биде гостин на една изненадувачка програма која ќе се емитува во живо само на сметките на социјалните мрежи.Слични вести