Реакција од Чавушоглу против арапските земји во однос на Голанските висорамнини

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушголу покажа реакција против арапските земји кои остануваат безгласни по прашањето на Голанските висорамнини

1170949
Реакција од Чавушоглу против арапските земји во однос на Голанските висорамнини

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушголу покажа реакција против арапските земји кои остануваат безгласни во однос на потпишаниот претседателски указ од страна на американскиот претседател Доналд Трамп со кој „официјално се признава суверенитетот на Израел над Голанските висорамнини“.

 Слични вести