Анкара: „Турција е заштитник на Курдите а не непријател“

Анкара: „Турција е заштитник на Курдите а не непријател“

1124907
Анкара: „Турција е заштитник на Курдите а не непријател“

Анкара: „Турција е заштитник на Курдите а не непријател“Слични вести